15-12-03

nieuwsbericht 15/12/03van Lotte en Emmy

 

Binnenland:

 

1)De prachtige actrice Ann Petersen is op 12/12/03 gestorven aan artrose en ze was suikerziek.Ze speelde veel rollen meestal moeder of grootmoeder.Ze speelde in Samson en Gert gals madame Praline.Ze speelde bij Pauline en Paullete als Paullete ook speelde ze in thuis als Florke.Ze speelde ook nog veel mee in oudere films.Je zou ook wel willen weten hoe oud Ann Petersen was?Ze was 76.

 

2)Een 24-jarige man werd zondagmorgen aangereden.Hij zat ervoor ook al in een ongeluk maar toen was er nog niets ergs gebeurd.

 

3) SP.A.-spirit is momenteel de grootste partij van Vlaanderen.De CD&V is  lichtjes aan het dalen en het Vlaams blok is aan het stijgen.Blok en SP.A krijgen zeer veel winst.Dus SP.A had 25%.CD&V blijft steken op 20,3%,19,4% voor het Vlaams blok,N-Va en

groen!,Dus zoals je al ziet is SP.A.-spirit aan de leiding.

b

Buitenland:

 

1) Samira Shahbandar verklapt saddam hoessein.Saddam Hoessein zat in een klein gat onder de grond bij hem lag hopen geld en wapens.Saddam Hoessein beweert dat hij de wapens niet heeft gebruikt.Momenteel zit hij in de gevangenis.Ze denken dat Samira Shahbandar de 25 miljoen dollar verdient.Saddam hoessein heeft een 21-jarige zoon Ali.

 

2)de orka Keiko is op zijn 27 jarige leeftijd gestorven wegens longontsteking.Keiko ken je wel uit “Free Willy”.De orka stierf in een Fjord in Noorwegen.De orka deed al 20 jaar kunstjes in Mexico.Hij werd in de buurt van IJsland gevangen.Normaal word een orka 35 jaar oud.Dus is hij wel op een jonge leeftijd gestorven.De longontsteking kwam onverwacht.Dit is natuurlijk heel erg want hij is zeer beroemd.En nu is dit  natuurlijk heel treurig voor ons en ook voor die vele mensen die mee met hem werkten in de film.

Ook voor de verzorgers is dit heel erg natuurlijk!!.

 

Sport:

 

1)Kim Klijsters gaat jammer genoeg niet naar de Olympische spelen in de hoofdstad van griekenland dus Athene. Natuurlijk vind bijna iedereen dit zeer jammer voor ons klein landje.We konden wel de eerste plaats gehaald hebben.Maar Kim Klijsters moet zelf kiezen.Dit is zeer jammer ook voor de trainer van onze fantastische tennisspeler Kim Klijsters. Maar klijsters speelt volgend jaar wel mee met de Fed-Cup.

15:03 Gepost door juniornalist | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Heimwee... naar het jeugdjournaal ;)
Doe zo voort!

Gepost door: C | 28-12-03

De commentaren zijn gesloten.