15-12-03

nieuwsberichten van 15 december door jolien D en delfien D

 

 

 

Binnenlandsnieuws :

 

1) Onze prinses is terug uit de kliniek.

Prinses Astrid heeft op zaterdag 13 december 2003 een kleine heelkundige ingreep ondergaan in het Sint-Jan-ziekenhuis te Brussel. De prinses heeft reeds op zondag 14 december 2003 het ziekenhuis verlaten. In de eerstkomende dagen zal de prinses haar activiteiten enigszins beperken, zo meldt de woordvoerder van het paleis.

 

 

2) Er is een nieuwe miss en België .

Ellen Petrie is de nieuwe miss van België .

Ze kreeg net als alle 8 miss’n voor haar een nieuwe mooie auto:een cabrio. 

 

 

3)Man verdronken in bad Izegem .

zaterdagmorgen is in Izegem een 42-jarige man dood aangetroffen in zijn bad.

Volgens de wetsdokter raakte de man bedwelmd door koolstofmonoxide en overleed hij door te verdrinken.

Buitenlandsnieuws:

 

1)’’We hebben hem’’

het is een gewone dag in BAGDAD. In het gebouw ,dat meters hoge betonnen muren heeft als bescherming , maken leden zich op voor de lunch .Ze hebben hem gevonden dicht bij zijn geboortestad en ze hebben ook zijn baart afgeschreven.Na negen maanden zoeken hebben ze hem eindelijk de mensen kunnen nu met een gerust hard gaan slapen.Maar hij zegt dat hij als hij vreikomt dan zal hij terug toe slaan .Ze hebben hem gevonden dicht bij zijn geboorte stat . Saddam hoesein zegt dat zoo dadelijk hij vreikimt zal hij terug vrak nemen nathuuurlijk niet letterlijk.

2) Staking openbaarvervoer.

Het heeft 24 uur lang geduurd , want een groot deel trammen en bussen en treinen . In Turijn werd het werk op sommige plaatsen stilgelegd.Waarmee dat er sommige dingen stranden. Daarom werden er ’s morgens op de ochtensplaats honderden bussen ingezet .Vroeger in die maand werden er de gedupeerden aan aan hun lot overgelaten en moesten zij in de regen naar hun werk lopen.In meeste andere grote steden waar ook de spits was en daar hebben ze nooddienstregelingen ingesteld.En ook de autoriteiten namen maatregelingen om publiek te zien .zo stuurde de minister van Rome vele taxi ’s de straat op en stelde hij bij het oudenstadscentrum iets op voor auto’s van niet-bewonegers .En ook in Milan werd een verbod voor auti’s zonder katalysator buiten gebruik gesteld.

 

 

Sportnieuws

1)Clijsters gaat niet naar de spelen .

in Athene :Kim Clijsters volgend seizoen zal niet deelnemen aan de Olympise spelen .Dat heeft ze gezegd op haar website .Dit zei ze : Ik heb besloten om niet naar de Olympische Spelen te gaan. Ik wil immers eerlijk blijven met de mensen met wie ik een contract heb afgesloten’’.  Zo dus Clijsters .

 

Zo dit was het nieuws tot de volgende dag .

14:56 Gepost door juniornalist | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.