13-01-04

nieuwsberichten van Lotte Hubrecht van 12.01.04

Nieuwsberichten van Lotte Hubrecht van 12.01.04.

Binnenland:

1)SP.A en CD&v tegen hoofddoekwet.Zij willen dat er geen ,,opvallende religieuze symbolen''worden gedragen .De moslimmers willen dit natuurlijk niet.

2)de storm die ging komen is weggebleven .Misschien harde rukwinden aan het eind van gebieden .In het noorden van Frankrijk was de 110 km/uur.Zo was het wel nog vuilachtig weer .Maar de storm is dus niet komen opdagen .

3)Een jonge chauffeur heeft gereden in de Havendok en verdrinkt.Ze waren met drie,twee ervan konden zich redden.Als die twee zich niet konden bevrijden.wist niemand van dit ongeluk.Ze hadden te laat opgedekt dat ze in de havendok terecht gingen komen.Je zag 4 meter remsporen.

Buitenland:

1)De Iraniër die na dertien dagen levend uit de puin van de aardbeving in Bam is gisteren overleden.Hij is overleden door een hartaanval.De man was 57 jaar en heette Jalil.Jalil werd gevonden door de Iraanse reddingswerkers gevonden.Die man had zich verschuild onder een meubelstuk om niet bedolven te worden onder het puin.

2)Albert L.(32)uit diepenbeek schoot zijn vriendin Cindy Haex(23)neer.Daarna doodde hij zichzelf ook.De politie was langsgegaan omdat de zus haar ongerust maakte.Dit koppel had twee dochters Jamie(2)en Salina(4)Zij waren voor de dood bij hun ouders.

Sport:

1)Bart Wellens wint de BK veldrijden in Lille!Nu is hij wereldkampioen.Dit is natuurlijk een rotdag voor Sven Nys.Hij eindigde derde.

Zoals je al denkt was het veld heel modderig.Bijna al de veldrijders kwamen als modderige wielrenners over de streep.Sven nys viel ook in het parkoer op zijn knieën. Voor dit moment zei de uitredende kampioen met een zucht “IK WAS NIET AGGRESSIEF GENOEG “

Als je wil de toptien weten van de wielrenners :op de eerste plaats staat Bart Wellens op de tweede plaats kwam Mario De Clercq staan met tien seconden achter Bart Wellens en op de derde plaats Sven Nys met 1 minuut en 7 seconden achter.de vierde werd Arne Daelmans met 1 minuut en 17 seconden achter.Sven Vanthourenhout kwam met 1 minuut en 28 seconden achter zo stond hij op de vijfde plaats te staan .

Op de zesde plaats kwam Peter Van Santvliet .En zevende werd Erwin Vervecken.Achtste is Ben Berden.Negende Davy Commeyne en tiende Tom Vannoppen.


20:42 Gepost door juniornalist | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Je schrijft best... geen familienaam bij je nieuwsbericht Lotte. Jij hebt jouw nieuwsbericht zelf geschreven, van de eerste tot de laatste letter. Dat vind ik heel goed, want er staan weinig fouten in.
Wat was ik blij dat die storm uitgebleven is. Ik heb het ooit meegemaakt dat de pannen van het dak van de school bij bosjes op de speelplaats stuk vlogen tijdens een hevige storm. De school was juist gedaan en we moesten met de kinderen vluchten naar het einde van de speelplaats. Zo iets wil ik geen twee keer meer meemaken, hoewel het achteraf gezien wel spannend was.

Gepost door: Patrick K | 16-01-04

De commentaren zijn gesloten.