19-01-04

Nieuwsberichten 18/01/04 Elke Verhelst

 

Nieuwsberichten 18/01/04   Elke Verhelst

 

Binnenland

 

1.Donderdag zijn er drie autodieven na een schietpartij opgepakt.Drie Albanese gangsters hadden al eerder op de avond twee peperdure terreinwagens gestolen in Waasmunster en Moerzeke

2.Wereldster Eddy Wally is weer op de been.Vorig jaar in augustus werd hij aan darmkanker geopereerd.

3.Bewakingsfirma bestolen.Een werknemer van group 4 Falk is gearresteerd nadat hij 150.000 euro had gestolen bij de bewakingsfirma .

 

Buitenland

 

1.In het noorden van de Iraakse hoofdstad Bagdad zijn gisteren drie Amerikaanse soldaten en twee Iraakse militairen omgekomen in hun wagen.

2.Een 42-jarige Amerikaan uit de staat Pennsylvania die twee decennia onschuldig in een dodencel doorbracht,is vrijdag uit de gevangenis vrijgelaten.

 

Sport

 

1.Basketbal: Veteraan Miller nekt Spurs met maar liefst 28 punten,waaronder 7 bommen. De 38-jarige veteraan Reggi Miller, hij is de grote bewerker van de 89-79-zege van Indiana Pacers op San Antonio.       

13:10 Gepost door juniornalist | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

135 woorden in onze opdracht staat er dat je minstens 400 woorden moet hebben
Ik heb een sjou woorden geteld en dat zijn er pas135.
toch heeft meester er op benadrukt dat je ZEKER 400 WOORDEN moet hebben!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gepost door: Simon | 19-01-04

Het schijnt... dat de bewakingsfirma's nu bewakers zullen meesturen met de bewakers, om de bewakers te bewaken die het geld moeten bewaken.
Twee decennia, weet jij hoe lang dit is? Je had beter 'twintig jaar' geschreven, dit is voor iedereen en waarschijnlijk ook voor jezelf duidelijker.
Ik ga akkoord met de opmerking dat jouw blog inderdaad te kort is. Ik kan mij ook niet van het gevoel ontdoen, dat je klakkeloos de hoofdpunten uit één of andere website hebt gekopieerd en dat is niet de bedoeling.

Gepost door: Patrick K | 24-01-04

De commentaren zijn gesloten.