22-03-04

nieuwsberichten van juju en tatie

yo hier is et nieuwsbericht e  ale dada xxxxx juju en tatie
 

je weet ondertussen al de aanslag in madrid hé? das was erg ! en daarom willen we hebben dat je er nog een keer aan denk . lees dit eens goed !!!

wij mogen gelukkig zijn dat wij nooit zulke dingen meemaken !!!!!

29 doden en 45 gewonden bij explosie in Bagdad                                                 

Bij een ontploffing in Bagdad woensdagavond raakten 45 mensen gewond en vielen er 29 doden. De explosie werd veroorzaakt door een bomauto. De ontploffing gebeurde een paar dagen voor de verjaardag van het begin van de invasie in Irak. Er vielen 2 Britse gewonden. Volgens de Amerikanen lag een bomauto aan de basis van de ontploffing. In het voertuig werden geen stoffelijke resten teruggevonden. Een Amerikaanse officier schat dat de daders 500 kg explosieven hebben gebruikt bij de aanslag.

Er is ook een prinses overleden :

Prinses Juliana overleden


Zaterdag 20 maart is prinses Juliana overleden. Ze is 94 jaar geworden.

Prinses Juliana is zaterdag ochtend op Paleis Soestdijk, waar zij al meer 60 jaar woonde, overleden aan een longontsteking. Haar lichaam was de laatste dagen zo zwak geworden, dat ze de longontsteking niet meer aankon. Dinsdag 30 maart zal ze worden begraven en worden bijgezet in de koninklijke grafkelder in de Nieuwe Kerk in Delft....

 

Ook nog dit :

De Taiwanese president en vice-president zijn vrijdag neergeschoten. Dit gebeurde tijdens de campagne voor de verkiezingen van aanstaande zaterdag.

President Chen Shui-bian werd getroffen rond zijn maag en vice-president Annette Lu raakte gewond in haar knie. In eerste instantie werd gedacht dat het ging om rotjes die naar de presidenten werden gegooid, maar later bleek dat er echt met kogels was geschoten....

 

Maandagavond heeft er in Zuid-Argentinië een groot natuurspektakel plaatsgevonden. Een 70 meter hoge gletsjer is in stukken gebarsten.

Voetballers krijgen voor hun werk heel veel geld. Als je dan één van de beste voetballers van de wereld bent, dan mag je ook wel een goed salaris verwachten. Tot 2008 ontvangt Ruud van Nistelrooij 130.000 euro per week.

 

Nu nog het weer :

Dinsdag: ongeveer 9 °C
Woensdag: ongeveer  8 °C
Donderdag: ongeveer  7 °C
Vrijdag: ongeveer 8 °C
Zaterdag: ongeveer 9 °C

 

 


19:43 Gepost door juniornalist | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.