22-11-05

Het nieuws van 14 tot 19 november

 Dit zijn de hoofdpunten:
  • Brandstichters in Roeselare
  • Zesde Harry Potterboek op weg naar Belgie
  • 17 wagens in brand in Brussel
  • Man dreigt uit appartement te springen.
  • Michael Jackson betrapt op damestoilet

Een onbekende probeerde 2 auto’s in brand te steken in Roeselare maar faalde gelukkig. De auto’s stonden geparkeerd in de Boomgaardstraat. De dader stak in brandstof gedrenkte proppen stof in de uitlaat van de wagens. Een getuige zag iemand weglopen, de dader is spoorloos.

Vanaf zaterdag mag de Nederlandse versie van Harry Potter en de halfbloed prins, het zesde deel van de populaire reeks, verkocht worden in ons land.

In de nacht van vrijdag op zaterdag openen enkele boekenwinkels hun deuren. Zo kunnen de echte fans om 1 minuut na middernacht het boek van J.K. Rowling als eerste kopen.

In totaal komen achthonderduizend Nederlandse exemplaren op de markt.

In de regio van Luik zijn de voorbije nacht een tiental wagens in brand gestoken. In Brussel hingen ook zeven voertuigen in de vlammen op en werden er en vijftigtal lawaaimakers aangehouden.

De redenen van de aanhoudingen zijn het dragen van gevaarlijke voorwerpen en het niet ingaan van politiebevelen.

In Berlijn is een school met 400 leerlingen vanmiddag geëvacueerd. Een 49-jarige man dreigde ermee uit een nabijgelegen appartement te springen. Dan man weigerde zijn huur te betalen en zou daarom later die dag uit zijn huis gezet worden. Hij belde eerst de politie op om hen te zeggen wat hij van plan was. Toen die ter plaatse kwamen was de man verdwenen en nu is hij nog altijd spoorloos.

De Amerikaanse popster Michael Jackson is betrapt op het damestoilet in het winkelcentrum in Dubai. De King of pop droeg volgens ooggetuigen een sluier die traditioneel door vrouwen wordt gedragen.

Dat bericht werd maandag bekend gemaakt.En nu nog sport:

Tom Boonen blijft nu toch in Belgie wonen. Boonen heeft een fraai huis gekocht in Postel, niet ver van zijn huidige woonplaats Balen. De wereldkampioen heeft ook een appartement in Monaco maar dit wordt enkel een buitenverblijf.Dit was het nieuws, wij zien je graag terug vanavond om zeven uur.


16:58 Gepost door juniornalist | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.